Kino4ua.com
R

Сходження

Рік:
Ор. назва:
L'ascension
Країна:
Франція
Режисер:
Людовик Бернард
Тривалість:
01:43:50
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Сходження – пригодницька стрічка про закоханого хлопця, здатного підкорити найвищу вершину (у прямому сенсі слова) заради обраниці. Так вже вийшло, що темношкірий Самі зустрів звичайну продавчиню Наді, у яку одразу й закохався. Але вона виявилась особою примхливою – заявила, що буде з ним зустрічатись, якщо він зійде на Еверест. Але ж Самі ніколи в житті не ходив у гори, а тим більше не підкорював якісь вершини. А тут таке завдання! Але головний герой налаштований завоювати серце обраниці, і заради неї він здатен на будь-які подвиги. Хоч ніхто з його оточення не вірить, що він справді піде в гори, Самі купує спорядження і відправляється у похід. Невдовзі про це стає відомо всій країні, і люди починають переживати за відчайдушного юнака. Йому доведеться подолати не лише висоту, а й власні страхи, про існування яких він раніше, можливо, навіть не здогадувався… ©Kino4ua Сходження 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?