Kino4ua.com
PG-13

Дракула: Мертвий та задоволений цим

Рік:
Ор. назва:
Dracula: Dead and Loving It
Країна:
Франція, США
Режисер:
Мел Брукс
Тривалість:
01:30:15
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Дракула: Мертвий та задоволений цим – комедійна стрічка, у якій показана пародія на усі відомі фільми про графа Дракулу одночасно. Головну роль виконав Леслі Нільсен, якого у такому образі ще точно не бачили. Отже, все банально і просто – відомий на весь світ вампір живе у своєму величезному і похмурому маєтку, розташованому десь у Трансільванії. Окрім нього та ще парочки кажанів, які звисають по закутках, у замку нікого й немає. Самотньо і нудно стає Дракулі, тому він вирішує поїхати до Англії, сподіваючись, що хоч там знайдеться з ким поспілкуватись. Та й жіночої уваги йому б хотілось, а там прекрасних дам живе багато. Кожна з них мріє про пристрасного і благородного чоловіка, який її звабить, та ніхто не здогадується, що за елегантною зовнішністю може ховатись любитель крові, який боїться сонячного світла і спить у труні… ©Kino4ua Дракула: Мертвий та задоволений цим 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?