Kino4ua.com
R

Прозріння

Рік:
Ор. назва:
Los ojos de Julia
Країна:
Іспанія, Мексика
Режисер:
Гільєм Моралес
Тривалість:
01:58:24
Переклад:
Українська мова MEGOGO Voice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Прозріння – фільм жахів, у якому розповідається про двох сестер, чиє життя руйнує хвороба. Сара і Хулія втрачають зір. Відбувається це поступово, але у кожної з них хвороба на різному рівні. Сара, наприклад, уже осліпла, а її сестричка ще тільки готується до життя у темноті. На жаль, повноцінного життя без можливості бачити світ бути не може, а Сара не витримує усіх труднощів, продиктованих її станом. Дівчина наважується на самогубство. І хоч виглядає усе так, ніби вона добровільно розпрощалась із життям, Хулія у це не вірить. Героїні здається, що за ними обома хтось давно стежить, і саме це стало причиною смерті сестри. Дівчина звертається по допомогу до Ісаака, нареченого Сари, і починає своє розслідування. Та невдовзі вона знаходить мертвим і юнака, після чого остаточно сліпне. А інтуїція підказує, що вбивця вже десь поруч… ©Kino4ua Прозріння 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?