Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Філадельфійський експеримент

Рік:
Ор. назва:
The Philadelphia Experiment
Країна:
США
Режисер:
Стюарт Реффіл
Тривалість:
01:42:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Російською - Оригінал
Філадельфійський експеримент – фантастична історія, яка розповідає про період, коли науковці під час Другої Світової намагались винайти спосіб, як приховати на ворожих радарах американські військові кораблі. Таке замовлення отримали спеціалісти від Міністерства Оборони країни. Звісно, про цю роботу і дослідження, які проводяться, ніхто не повинен знати, тому все відбувається в умовах підвищеної секретності. І все було б спокійно, якби у процесі винахідники не почали порушувати закони природи. Першим «піддослідним» був великий бойовий корабель. І він…безслідно зник. Ніхто не міг зрозуміти, як це сталось, та й як взагалі таке можливо. Але на борту були люди, які зникли разом із судном. Вчені не знали правди, а два моряка опинились у іншому часі. Їх перекинуло у 1984-й рік, де життя вже зовсім інше, і світ навколо не такий, яким вони його бачили… ©Kino4ua Філадельфійський експеримент 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?