Kino4ua.com
R

Людина-невидимка 2

Рік:
Ор. назва:
Hollow Man II
Країна:
США
Режисер:
Клаудіо Фах
Тривалість:
01:31:29
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Людина-невидимка 2 – гостросюжетна стрічка, дія якої починається на території військової бази, де в умовах повної секретності вчені проводять незвичайні досліди. Вони намагаються створити ідеального шпигуна, який буде невидимим. Вчені-мікробіологи над цим працюють старанно, і вони досягають успіху. Для військових це вже перемога, але самі вчені ставляться до отриманих результатів скептично. Вони бачать, що є побічні ефекти – невидимки стають агресивними і нестійкими психологічно. Їх поведінку дуже важко передбачити. І одного разу Майкл Гріффін, який був піддослідним, втікає з-під варти. Він опиняється на свободі, але за ним одразу ж відправляють погоню. Героя хочуть знищити, але ж як це зробити, якщо його навіть побачити неможливо? Впоратись з ним здатні лише вчені, які його і створили, але Гріффін сам їх хоче вбити… ©Kino4ua Людина-невидимка 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?