Kino4ua.com
PG

Ерагон

Рік:
Ор. назва:
Eragon
Країна:
США, Великобританія, Угорщина
Режисер:
Стефен Фенгмейєр
Тривалість:
01:44:36
Переклад:
Українська мова Невафільм Україна | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ерагон – пригодницьке фентезі, дія якого відбувається у світі ельфів і гномів, де мешкають і інші дивні істоти. Там знаходиться країна Алегаз, а в ній є село, у якому народився і виріс головний герой – 17-річний юнак, представник стародавнього роду вершників. Тільки їздять вони не на конях, а на драконах. Ерагон про це тільки чув, але сам ще драконів не бачив. Та невдовзі його чекає зустріч з такою істотою. Правда, спершу йому доведеться самому її виростити і приручити. До рук юнака потрапляє яйце дракона, з якого вилуплюється дракончик-дівчинка Сапфіра. Її і має виховати Ерагон, який уявлення не має, як це взагалі робиться. Та це не єдине завдання, яке перед хлопцем ставить життя. Далі він ще буде учасником війни з чаклунами і монстрами, а також подорожуватиме по незнайомим землям, потрапить у королівство гномів… І все заради звання Вільного Воїна. ©Kino4ua Ерагон 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?