Kino4ua.com
PG

Рапунцель: Стежка до щастя

Рік:
Ор. назва:
Tangled: Before Ever After
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Том Колфілд, Стівен Сандовал
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Рапунцель: Стежка до щастя – комедійний мультик про відому героїню з довгим волоссям, якій знову захотілось пригод. Дівчина вже зустріла свого обранця, за якого й заміж встигла вийти, і тепер вони разом обживаються у королівському палаці. Флінн і Рапунцель мали би просто насолоджуватись тим, що тепер вони навіки разом, налагоджувати сімейне життя і ні про що більше не хвилюватись. Але ж вони ще такі молоді і енергійні, що просто не можуть всидіти на місці. І незадовго до коронації героїні, до якої вона, як виявляється, ще не готова, у неї виникає непереборне бажання побачити світ. Рапунцель так довго жила у неволі, що тепер їй хочеться побувати скрізь, де тільки можна. Щойно виникає нагода, принцеса відправляється у мандрівку незвіданими краями, щоб пережити неймовірні пригоди. Хоча вона й сама не знає, що її чекає попереду... ©Kino4ua Рапунцель: Стежка до щастя 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?