Kino4ua.com
HD 720p
R

Історії нашого кохання / Наша історія

Рік:
Ор. назва:
Teri Meri Kahaani
Країна:
Індія
Режисер:
Кунал Кохлі
Тривалість:
01:57:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Чудовий індійський фільм «Історії нашого кохання / Наша історія» від відомого режисера Кунала Кохті надає глядачам можливість познайомитись одразу з трьома парами коханих, чий шлях до щастя був тернистим та довгим. Кожна історія відбувається в різних часових проміжках, до сюжету взяті такі історичні періоди, як 1910, 1960 та 2012 роки. Культура та моральність за цей час зазнали суттєвих змін, але люди, як і сотні років тому, шукають тих, з ким зможуть розділити подальшу долю.
На відміну від інших індійських кінострічок, тут нас зустрінуть давно відомі актори: Шахід Капур, Пріянка Чопра, Прачі Десаї та інші. Сюжет і сценарій картини досить інтригуючі, тут, окрім музики та танців, присутні душевні переживання та інтрига, які дозволять глядачам замислитися та з цікавістю провести кілька годин, переглядаючи фільм.
Як і в будь-якому успішному витворі індійського кінематографа, музичний супровід тут займає одну з вирішальних ролей. Мелодії цікаві і ритмічні, а виконавці основних ролей повністю володіють мистецтвом танцю. Помітно, що творці виконали колосальну роботу, щоб надати своїм шанувальникам щось унікальне та дивовижне. Насолоджуємось! ©Kino4ua Історії нашого кохання / Наша історія 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?