Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Ра.Один

Рік:
Ор. назва:
Ra.One
Країна:
Індія
Режисер:
Анубхав Сінха
Тривалість:
02:35:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Російською - Red Media
У центрі сюжету - вмілий програміст, який всього себе присвячує роботі. Через це він практично не спілкується з сином і взагалі з боку виглядає як типовий невдаха. Проте, у героя фільму «Ра.Один / Випадковий доступ» є мрія, здатна все виправити. Він хоче створити якісний віртуальний ігровий всесвіт, який б підкорив серця гравців і, що головне для чоловіка, щоб сподобався б його дитині. Створивши свій ігровий всесвіт, він показує його синові і … тому дико подобається! Це і зрозуміло, адже гра зроблена за всіма законами жанру. Є головний лиходій і є супергерой, який йому протистоїть. Але чим довше хлопчик захоплюється грою, тим швидше вона виходить за рамки консолі і переноситься в реальний світ. Як тепер бути звичайним людям, які раптом виявили, що серед них з'явилися всесильні лиходії? Чи зможе розробник виправити ситуацію і відправити всіх героїв назад в їх вигаданий світ? ©Kino4ua Ра.Один 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?