Kino4ua.com
480p
PG-13

Усе в житті буває

Рік:
Ор. назва:
Kuch Kuch Hota Hai
Країна:
Індія
Режисер:
Каран Джохар
Тривалість:
03:05:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
У Тіни були важкі пологи. Не витримавши болю, Тіна вмирає, але встигає написати своїй доньці кілька листів перед смертю. Останній лист маленька Анджі читає на свій восьмий день народження. У своєму заключному листі Тіна просить доньку допомогти татові знайти свою половинку. Дівчинка виростає і знаходить для тата відповідну кандидатуру. Але є одна проблема. Відповідна дівчина виходить заміж. Що ж зробить маленька дівчинка, допоможе двом люблячим серцям возз'єднатися або залишить все, так як є? Швидше за все, маленька Анджі зробить все, щоб її тато був щасливий. ©Kino4ua Усе в житті буває 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?