Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Моє ім’я (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Undercover
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Джин-мін
Тривалість:
00:54:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Російською - TVShows
Головна героїня лютує через загибель батька. Вона знає, що це було жорстоке вбивство, підлаштоване якимсь негідником. Щоб помститися, героїня вирішує заручитися силами найвпливовіших людей. Вона звертається по допомогу до боса кримінального угруповання. Цей чоловік робить чималі маніпуляції, допомагаючи героїні влаштуватися в поліцію. Тепер молода особа стає кошмаром для злочинців, які вчинили вбивство її батька, але в той же час примудряється допомогти кримінальному авторитету, який висловив їй підтримку в її нелегкій справі помсти. Але чим же це обернеться для героїні? ©Kino4ua Моє ім’я (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?