Kino4ua.com
R

Мародери / Знову в ділі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Braqueurs
Країна:
Франція
Режисер:
Жульєн Леклерк
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Серіал "Мародери / Знову в ділі" розповідає про перипетії у кримінальному світі. Автори пропонують поринути в захоплюючу історію, що оповідає про Меді, професійного грабіжника, який зіткнувся з жорстоким і заздрісним наркобароном. Останній виявився тим ще негідником, який був готовий піти на все, щоби помститися професіоналу грабіжницького амплуа. Щоб захистити себе та своїх близьких, Меді змушений закликати на допомогу таких самих майстрів кримінальної справи, щоб виступити одним фронтом проти жорстоких негідників, що підкоряються волі кримінального авторитету. Що ж буде далі? ©Kino4ua Мародери / Знову в ділі (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?