Kino4ua.com

Еліта. Короткі історії. Патрік

Рік:
Ор. назва:
Elite Short Stories: Patrick
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Даріо Мадрона, Карлос Монтеро
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Перший сезон чергового короткометражного відгалуження від оригінальної сюжетної лінії серіалу "Еліта". Новинка пропонує нам поринути в коротку історію Патріка, молоду людину, яка вирішила кинути галасливе місто і вирушити в хатину далеко від мегаполісу, щоб зі спокійною душею і в тиші зустріти Різдво. Автори сценарію цього невеликого спін-офу пропонують нам поринути в історію юнака, дізнавшись про його потаємні бажання, страхи і надії на краще майбутнє. Щоправда, у новій обстановці головному персонажу вдасться зустрітися з новими людьми, які залишать певний слід з його душі. ©Kino4ua Еліта. Короткі історії. Патрік 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?