Kino4ua.com
PG-13

Книга Боби Фетта (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Book of Boba Fett
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родріґес, Джон Фавро, Дейв Філоні, Брайс Даллас Говард, Кевін Танчароен
Тривалість:
00:37:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Серіал "Книга Боби Фетта" - довгоочікуване відгалуження від оригінальної сюжетної лінії "Мандалорця". Новий спін-офф розповість про те, як Боба Фетт разом зі своїм вірним товаришем вирушає на Татуїн, де стикається з місцевими мешканцями, що колись мали тісний зв'язок із колишнім володарем цих земель. Тепер, коли Джабба Хатта мертвий, головний персонаж готовий запропонувати місцевим мешканцям свободу вибору та спільне ведення справ заради загального благополуччя. Далеко не всі задоволені такими перспективами. Історія пригод знаменитого мисливця за головами продовжується на цих далеких землях. ©Kino4ua Книга Боби Фетта (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віталій
    Віталій
    23 лютого 2022 19:19
    + 0 -
    Супер серіал, а поява мандалорця з Грого це просто клас. Дякую.