Kino4ua.com
R

З любов’ю, Віктор (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Love, Victor
Країна:
США
Режисер:
Джейсон Енслер, Алекс Хардкасл, Ребекка Ешер
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Спін-офф популярного у недавньому минулому фільму "З любов'ю, Саймон". Проект повертається на екрани із другим сезоном. Головний персонаж історії - Віктор, який після переїзду на нове місце замислюється про те, що його сексуальна орієнтація не така очевидна, якою здавалася спочатку. Головний персонаж пов'язується з тим молодим чоловіком Саймоном, якого глядачі знають за оригінальним проектом. Цей персонаж, до речі, будучи ще й стороннім спостерігачем у цій історії, стане оповідачем сюжету. Його ми почуємо з різними зауваженнями та коментарями стосовно того, що відбувається. ©Kino4ua З любов’ю, Віктор (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?