Kino4ua.com
PG-13

Еліта. Короткі історії. Філіп, Кае, Феліпе

Рік:
Ор. назва:
Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Піфагор
Серіал "Еліта" - це збірка коротких історій, що базуються на сюжеті оригіналу. Проект пропонує глядачам поринути в історію кількох персонажів. Кае – дівчина, яка намагається налагодити нові зв'язки після того, як її стосунки з Феліпе закінчилися невдачею. З іншого боку, у неї з'являється новий приятель, який може змінити життя на краще. Щоправда, він дуже вже нагадує її про старого друга, який завдав чимало серцевих ран. Кайетана вірить у найкраще. Вона має намір стати щасливою попри все. Головна героїня збирається впоратися із труднощами побудови нових відносин. ©Kino4ua Еліта. Короткі історії. Філіп, Кае, Феліпе 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?