Kino4ua.com
NC-17

Зло (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Evil
Країна:
США
Режисер:
Нельсон МакКормік, Джон Дал, Роберт Кінг
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Телесеріал "Зло" - це історія, яка пропонує нам поринути в обговорення однієї з найскладніших тем у ході людської історії: ми постараємося подивитися на головні аргументи науки та релігії щодо походження зла та його сутності. Чи можуть ці дві зовсім несхожі один на одного сфери зійти хоч у чомусь, обговорюючи якусь тему зі свого погляду. Крістен Бушар - один із найвідоміших психологів сучасності. Він скептично ставиться до багатьох недоведених гіпотез, тому особливо цікаво вивчає феномен зла. Разом із ним вивченням цієї справи займеться Девід Дакоста. Ця людина представляє церкву і, за дорученням вищих інстанцій цієї організації, також розслідує питання зла. Хто знає, до яких висновків встигнуть прийти обидва персонажі, адже їм доведеться провести разом чимало часу. ©Kino4ua Зло (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?