Kino4ua.com
R

Морська поліція: Гаваї (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
NCIS: Hawai'i
Країна:
США
Режисер:
Ларрі Тен, Тім Ендрю, Джеймс Бемфорд
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Екзотичні Гаваї, де все ніби створено для прекрасного та безтурботного відпочинку. Залиті сонцем білі пляжі, лагідні води моря. Але навіть у такому райському місці злочини не рідкість, а отже, поліції завжди доводиться бути напоготові. Саме на одному з гавайських островів несе службу симпатична та амбітна Джейн Теннант, яка очолює Морську поліцію Перл-Харбора. Спочатку багато колег досить скептично поставилися до призначення Джейн. Але згодом дівчині вдалося довести всім, що вона знаходиться на своєму місці. Залізні нерви, розважливість та відповідальний підхід до своєї роботи змусили всіх шанувати Джейн. А успішно розкриті справи лише зміцнили колег у професіоналізмі свого боса.

Тим більше, що правопорушення, які доводиться розслідувати команді Джейн, далеко не пересічні, адже їх відділ спеціалізується виключно на злочинах, скоєних військовими. Але незважаючи на постійну зайнятість, Джейн завжди знаходить час для своїх двох дітей, яких вона виховує наодинці і мріє колись знову випробувати щастя любити і бути коханою. І нехай робота забирає надто багато часу та сил, Джейн упевнена, що обов'язково виконає свою мрію та буде щасливою. ©Kino4ua Морська поліція: Гаваї (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?