Kino4ua.com
NC-17

Поклик пекла (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hellbound / Jiok
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Сан-хо Йон
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий, ClanKaizoku | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Коли одна людина починає чути пророцтво про свою майбутню смерть, це не сприймається всерйоз. Але коли подібне починає відбуватися з багатьма людьми, стає зрозумілим, що це початок чогось по-справжньому жахливого.

Незабаром цей загадковий феномен із серіалу «Поклик пекла» поширюється по всій планеті. Люди з усього світу дізнаються про свою смерть. І це їх лякає. Але це лише провісники трагедії.

Після пророкування за нещасними приходять потойбічні сили. З цими істотами неможливо боротися. Вони мають нелюдську силу. Їх не візьмуть удари та постріли. Проти них потрібна інша зброя. Ці істоти вбивають тих, кому було одкровення про власну смерть. А потім вони забирають їх за собою.

Усе це призводить до появи релігійних культів. Одне з таких об'єднань стає настільки популярним, що його лідер одразу набуває влади і впливу. Він вважає все, що відбувається, посланням усім людям. На його думку, настає серія змін, здатних змінити людину. ©Kino4ua Поклик пекла (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?