Kino4ua.com
R

Навколо світу за 80 днів

Рік:
Ор. назва:
Around the World in 80 Days
Країна:
Франція, Німеччина, Італія
Категорія:
Режисер:
Стів Баррон
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Філеас Фогг, головний герой серіалу «Навколо світу за 80 днів», добре відомий своєю ексцентричною поведінкою та неординарним розумом. Він легкий на підйом і любить провертати складні справи. А ще він любить подорожі. Але Філеас ще навіть не підозрює, що серія непередбачуваних подій призведе його до найголовнішої пригоди у своєму житті.

Якось, піддавшись емоціям, він укладає зі своїми знайомими парі. Відповідно до поставлених умов, йому необхідно обігнути всю земну кулю, встигнувши лише за 80 днів. Цей заклад стає справою всього його життя.

Незабаром після цього герой поєднує свої сили з камердинером Паспарту. Удвох вони повинні зробити дивовижну подорож через всю планету.

В останній момент до них приєднується молода, але дуже талановита та амбітна жінка-репортер Ебігейл Фікс. Вона збирається взяти участь у пригоді, записати її та розповісти всьому світу. ©Kino4ua Навколо світу за 80 днів 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?