Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Під прикриттям (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Gizli Sakli
Країна:
Туреччина
Режисер:
Сахін Алтуг
Тривалість:
8 x ~01:50:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
У серіалі можна буде побачити про двох поліцейських, яких звати Назли та Памір. Їм потрібно брати участь в одному важкому завданні. Вони повинні будуть не лише стежити за тим, щоби на вулицях був порядок. Хлопці повинні працювати як реальні майстри. Чоловіки завжди намагалися триматися один від одного подалі. У кожного поліцейського свій характер, тому їм важко порозумітися. Одного разу начальство вирішило поставити їх у парі, щоб вони стали справжньою командою.
Героям доведеться зіткнутися з різними проблемами. Вони мають дуже мало часу на підготовку. Керівництво сказало, щоб результати проведеної операції лежали на столі у певний час. Якщо поліцейські не виконають завдання, вони можуть забути про підвищення.
Коли чоловіки почали працювати разом, вони змогли порозумітися. Вони відповідально підходили до виконання завдань. Хлопці розуміли, що їм доручили дуже серйозну справу, яку вони мають виконати. Чоловіки вирішили потоваришувати і об'єднатися, щоб швидше досягти найголовнішої мети. Ненависть незабаром пройшла один до одного. Вони почали дружити, але не розуміли, що між ними відбувається. Хлопці не могли зрозуміти, чи вони вороги чи друзі. ©Kino4ua Під прикриттям (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?