Kino4ua.com
R

День мерців (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Day of the Dead
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Стівен Костанскі, Джем Гаррард, Жакі Гулд
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - TVShows
Дії гостросюжетного багатосерійного фільму жахів "День мерців" відбувається на території сучасного містечка Канади, яке насправді охопила не лише хвиля панічних настроїв та переживань за подальше існування, а й справжній зомбі-апокаліпсис. Складається негативне враження, що вижити в подібному кривавому місиві просто неможливо. Незважаючи на це почуття власного збереження змушує в свою чергу не тільки відчайдушно бігти куди дивляться очі, а й усіляко здійснювати боротьбу з мертвими і в той же час убивцями, що ожили. Надія, що все-таки вдасться витягнути щасливий квиток і зрештою вціліти, як кажуть, помирає останньою за визначенням.

Епіцентр жахливої сюжетної лінії телесеріалу, займають шістка людей різної думки та поведінки. Різношерсті за характером хлопці раніше за мирної обстановки навколо, ніколи не зустрічалися. Тепер же, має стати по-справжньому дружною командою. Адже спільно і справді простіше подолати абсолютно будь-які проблеми. Становище речей почне загострюватися до межі, тому ключове завдання стоїть не тільки з виживання, але і знайти антивірус. ©Kino4ua День мерців (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?