Kino4ua.com
R

Королі інтриги

Рік:
Ор. назва:
El cuento de las comadrejas
Країна:
Аргентина, Іспанія
Режисер:
Хуан Хосе Кампанелья
Тривалість:
02:03:42
Переклад:
Українська мова Перший Західний | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Комедійно-детективний фільм «Королі інтриги» знайомить нас із жінкою на ім'я Мара Ортіс, яка у минулому була затребуваною зіркою кінематографа. Ставши популярною за часів знаменитої «золотої епохи», вона набула слави, яка, як їй здавалося на той момент, ніколи не пройде. Але все склалося інакше, а сама Мара була забута широкою публікою та продюсерами. Через це тепер вона веде затворницький спосіб життя у своєму старовинному особняку у мальовничому районі Буенос-Айреса.

Разом із героїнею проживають люди, які стали свідками найкращих моментів кар'єри Мари – закоханий у неї чоловік-актор одного епізоду, цинічний режисер та дуже уїдливий сценарист. Відносини у них складаються дуже дивні, постійно балансуючи на межі кохання та ненависті.

Якось на порозі маєтку з'являється молода парочка, що поклала око на цей будинок. Вони прикидаються щирими шанувальниками зірки та переконують її продати їм будинок. Але вони навіть не підозрюють, з ким їм доведеться зіткнутися і до чого це призведе. ©Kino4ua Королі інтриги 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?