Kino4ua.com
PG-13

Симона

Рік:
Ор. назва:
S1m0ne
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Ніккол
Тривалість:
01:57:29
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Режисер Віктор Таранськи перебуває на межі відчаю - химерна актриса Нікола категорично відмовляється догравати свою роль у фільмі, заради створення якого він заклав усе своє майно. Якось Віктор знайомиться з дуже талановитим і невиліковно хворим програмістом Хенком, який заповідає йому своє творіння – унікальну комп'ютерну програму, яка є досконалим віртуальним симулятором. За допомогою цієї програми Віктор створює віртуальну актрису Симону та фільм виходить у прокат за її участю. Поява загадкової актриси викликала справжній ажіотаж та критики оцінили дуже високо її акторський талант. Публіка заінтригована таємничістю Симони і прагне зустрічі з нею найближчим часом. ©Kino4ua Симона 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?