Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Там де приховуються моторошні речі

Рік:
Ор. назва:
Where the Scary Things Are
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Б. Харісон Сміт
Тривалість:
01:33:31
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету цього фільму жахів опиниться група старшокласників, які називають себе докерами. До складу цієї компанії входить знебашенна лідерка Айла (Селіна Фланша), а також Бран (Куїнн Ендрю Фікс), Скріббл (Олівер Гівенс), Снек (Пітер Кот) та Майті (Райлі Салліван). Усі вони сучасні технологічно підковані підлітки, які займаються тим, що знімають людей, які роблять брудні вчинки. Якось вони отримують від свого вчителя, містера Брента Льюїса (Пол Коттман) завдання створити власну міську легенду.

Хлопці зі смартфонами пробираються до парку розваг, який зараз закрито на сезон. Вони сповнені рішучості зняти шокуюче відео для Льюїса і задокументувати міську легенду, яку самі вигадають. Незабаром старшокласники знаходять Локджоу - напівмонстра-напівлюдини, горезвісного серійного вбивцю, який живе в цьому районі. Але підлітки і не думають тікати від цього чудовиська, навпаки, вони бачать у цьому можливість стати відомими. Докери перетворюють свою знахідку на вірусне відео, яке миттєво стає сенсацією у соцмережах та набирає мільйони лайків.

Однак віртуальна публіка прагне нових відео, і щоб підтримувати ажіотаж, потрібно створювати щось страшніше. Тоді старшокласники ловлять Локджоу, мучать його та експлуатують, як їм заманеться, знімаючи все на камеру. Однак у пориві свого відкриття, бажання все більшої кількості лайків і створення чогось карколомного докера переходять усі межі. Їхній сенсаційний проект виходить з-під контролю, кількість крові збільшується, а неприємні відео стають смертельними. Чи зможуть докери зупинитися, поки не стало занадто пізно, дізнаємося, подивившись цей хорор, що холодить кров? ©Kino4ua Там де приховуються моторошні речі 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?