Kino4ua.com
R

Без комплексів

Рік:
Ор. назва:
Chamboultout
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Ерік Лавен
Тривалість:
01:41:22
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У житті Беатріс відбулася справжня подія – вона видала свою книгу. Для всієї її сім'ї це справжнє свято. Головний герой її книги – це її чоловік Фредерік. У ній розказано випадок із його життя, коли він втратив зір. Фредерік став сліпим і... зовсім без обмежень. Він може говорити що захоче, може робити те, що прийде йому в голову, а це можуть бути абсолютно непередбачувані речі. Але книга Беатріс – це справжня ода життя. І кожен її персонаж реальний, тільки ось імена вона змінила. І тепер всі люди з її оточення намагаються вгадати, ким же вони стали у книзі. А Фредерік просто живе – він справжній, без фільтрів. ©Kino4ua Без комплексів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?