Kino4ua.com
R

Потвори / Не такі

Рік:
Ор. назва:
Freaks
Країна:
США, Канада
Режисер:
Зек Липовськи, Адам Б. Стейн
Тривалість:
01:44:56
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Фантастичний трилер «Потвори / Не такі» з елементами драми починає свій розвиток у невеликому будиночку, розташованому на самоті від усього світу. Саме в цьому місці живе маленька дівчинка та її уважний батько. На перший погляд може здатися, що перед нами звичайнісінька сім'я. Але насправді це не так. Дівчинка одним лише своїм поглядом здатна піднімати предмети, які важать набагато більше, ніж вона. І з цієї причини її батько весь час носить із собою зброю. Він боїться, що рано чи пізно її можуть забрати у нього.

Щодня батько йде з дому, залишаючи доньку під замком. Він забороняє їй контактувати із зовнішнім світом. Батько вимагає не відповідати нікому і не виявляти жодних ознак життя, якщо хтось спробує поринути у будинок. І дівчинка змушена підкорятися. Її головна розвага: таємно спостерігати за невеликим фургончиком, у якому продається морозиво. Цей фургон щодня прибуває до їх будинку. З нього долинає музика, а загадковий голос закликає відчинити двері, щоб отримати морозиво. ©Kino4ua Потвори / Не такі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?