Kino4ua.com
NC-17

Садівники (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Landscapers
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Вілл Шарп
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm
Заснований на реальних подіях, міні-серіал «Садівники» розповідає про подружню пару Едвардс. Сьюзен і Крістофер вже давно у шлюбі і, здається, виглядають так само, як і багато інших пар їх віку. Збоку може здатися, що вони нічим не відрізняються від оточуючих.

Британська пара живе у застарілій квартирі у Франції. І останнім часом їм явно не щастить. Однак Сьюзан наполегливо вірить у те, що рано чи пізно все у них налагодиться. Вона зберігає оптимізм, незалежно від серії неприємностей, що їх переслідують.

Крістофер не поділяє настрою своєї дружини. Він виглядає стомленим і не вірить у краще майбутнє. Проте заради дружини йому доводиться погоджуватися із нею. Крістофер просто не може розбити серце.

Головні герої міні-серіалу «Садівники» мають спільне захоплення — ландшафтний дизайн. У цій справі вони по-справжньому професіонали.

Спокійне сімейне життя пари порушується після того, як у саду їх будинку виявляють тіла мертвих людей. А вони самі стають головними підозрюваними. ©Kino4ua Садівники (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?