Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Юні Мутанти Черепашки Ніндзя

Рік:
Ор. назва:
Teenage Mutant Ninja Turtles
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Стів Баррон
Тривалість:
01:33:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Фільм є історією любові та сили, гумору та героїзму. Це - історія чотирьох крихітних зелених черепах, що належали маленькому хлопчикові, який випадково впустив їх у Нью-Йоркський колектор. Там вони потрапили в радіоактивний слиз, завдяки якому вони дивним чином набули дару мови, вельми значно збільшилися в розмірах і стали прямоходячими. За ці роки (приховуючи обличчя за темними окулярами, у низьких фетрових капелюхах і яскравих кольорових тренч-пальто - під час регулярних вилазок до міста, для того, щоб подивитися кіно й пройтися магазинами), вони засвоїли жаргон серферів та інші звичаї людських дітей, таких самих підлітків, як і вони самі. Набувши особливих здібностей від радіоактивного слизу, вони стали сучасними супергероями в панцирах, що володіють не тільки високорозвиненим почуттям гумору, а й великою фізичною силою, яка дає змогу їм боротися за правду, правосуддя та американський спосіб життя, а потім сідати й святкувати перемогу з екстра-великою піцою!

Раніше вони були звичайними черепахами, але, потрапивши до каналізації, вони перетворилися на мужніх героїв, здатних захистити будь-кого. Мистецтві боротьби їх навчив щур, який потрапив у люк разом із ними. Ці черепашки – справжні герої! ©Kino4ua Юні Мутанти Черепашки Ніндзя 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?