Kino4ua.com
R

Маленька Італія

Рік:
Ор. назва:
Little Italy
Країна:
США, Канада
Режисер:
Дональд Пітрі
Тривалість:
01:41:29
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Дія картини Маленька Італія розгортається в однойменному районі Торонто, де італійські емігранти успішно розвивають бізнес з виготовлення піци. Ніккі і Лео змалку закохані одне в одного і весь час проводять разом, проте конфлікт між їхніми батьками призвів до того, що наші закохані змушені розлучитися. Ніккі вирушила до Британії, щоб професійно займатися кулінарією. Бачяться наші герої лише на канікулах.

Дівчина повертається до Торонто, щоб попрацювати над своїм дипломним проектом — їй треба створити унікальне меню для майбутньої кулінарної виставки. Проте, з приїздом Ніккі справи на батьківщині йдуть не найкращим чином - батько її хлопця Вінс потрапляє за ґрати за те, що додавав до піци марихуану. Лео намагається допомогти батькові і в той же час хоче приділити більше часу своїй дівчині, яка так ненадовго повернулася до рідного міста.

Про проект Маленька Італія глядачі вперше почули влітку 2017 року, коли було оголошено акторський склад майбутнього фільму. За місяць до цього почалися зйомки. Біля керма став досвідчений режисер Дональд Пітрі, відомий своїми картинами Багатенький Річі та Міс Конгеніальність. Загальний бюджет проекту становив близько 8 млн. канадських доларів. ©Kino4ua Маленька Італія 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ірина
    Ірина
    25 липня 2022 23:51
    + 0 -
    Це сайт фільмів перекладених українською мовою, чи як?! Вже третя стрічка російською, і, переконана, не остання. Можливо, варто вже щось змінювати?!