Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Щасливе Різдво Каю

Рік:
Ор. назва:
Caillou's Holiday Movie
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Нік Райгерсберг
Тривалість:
01:12:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Піксель
Це особливе свято для Каю, коли він дізнається про різдвяні традиції по всьому світу та про важливість подарунків та обміну. Коли Kaю цікавиться, скільки днів залишилося до Різдва, його тато дає йому різдвяний календар з святковими традиціями країн усього світу у кожному вікні. Каю також їздить на санчатах, вчиться кататися на лижах та грає в ханукальні ігри з його другом Лео. Каю також роздає деякі свої іграшки, коли дізнається про дітей з усього світу, які потребують іграшок, таких як його старі іграшки, з якими він більше не грається. Молодша сестра Kaю Розі також бере участь у Різдвяних веселощах. Коли мама пропонує допомогу Розі, щоб зробити подарунки, Розі вирішує спробувати зробити це самостійно. ©Kino4ua Щасливе Різдво Каю 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?