Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Спеціальне завдання

Рік:
Ор. назва:
The Shepherd: Border Patrol
Країна:
США
Режисер:
Айзек Флорентайн
Тривалість:
01:34:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Декілька колишніх бійців спецпідрозділу збройних сил Америки вирішили розбагатіти, для чого розробили план із ввезення до США величезної партії наркотиків. Вони були повністю впевнені в тому, що їм вдасться здійснити задумане, адже неодноразово брали участь у секретних операціях і мали відмінну військову підготовку. Їм вдалося доставити велику партію до Мексиканського кордону, але саме тут вони зіштовхнулися із серйозними проблемами. На їхньому шляху став звичайний прикордонник на ім'я Джек. Він — колишній поліцейський, який завжди виборював справедливість і не раз виходив переможцем із найскладніших ситуацій. Чи вдасться йому і цього разу зупинити небезпечних злочинців? ©Kino4ua Спеціальне завдання 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?