Kino4ua.com
HD 720p
R

Грозовий перевал

Рік:
Ор. назва:
Wuthering Heights
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Кокі Гідройк
Тривалість:
01:09:19 + 01:08:23
Переклад:
Українська мова Перший | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У центрі сюжету знаходиться сповнена прикрощів і перешкод любовна історія, що розвивається між Кеті і Хіткліффом. Крім цього, «Грозовий перевал» оповідає про два покоління сімей, до яких належать головні герої. Все починається давно, коли майбутні кохані були дітьми. У тутешні місця приїхав містер Ерншо, він уже давно не відвідував свій маєток. Діти радісно зустрічали батька, чекаючи від нього новеньких подарунків. І подарунок був, правда, один і навіть з ім'ям – Хіткліф. То був маленький циган, якого батько врятував дорогою додому. Старший брат Хіндлі з першого погляду не полюбив свого названого братика, натомість на нього звертає увагу молодша сестричка Кеті. Тоді вони стали найкращими друзями, а згодом їхні стосунки переходили до нових вершин. Але через волю батьків повноцінного щастя у пари не було. Хіткліфу не дали жити нормально, і тоді юнак поклявся, що помститься всім людям, які колись завдавали йому болю. І помста ця буде дуже жорстокою. ©Kino4ua Грозовий перевал 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?