Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гола Джульєтта

Рік:
Ор. назва:
Juliet, Naked
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джессі Перец
Тривалість:
01:37:35
Переклад:
Українська мова DubLiCat | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Головна героїня мелодрами «Гола Джульєтта» — Енні живе звичайним життям у невеликому англійському прибережному містечку разом зі своїм хлопцем Дунканом, з яким у відносинах ось уже п'ятнадцять років. Тоді, багато років тому, Енні дуже швидко закохалася в професора з американського кінематографу Дункана, з яким вони могли дні і ночі безперервно розмовляти не тільки про кінематограф, а й про багато що іншого. Але через п'ятнадцять років спільне життя дуже змінилося і перетворилося на похмуре співіснування.

Дункан захоплюється творчістю американського рокера Такера Кроу і весь вільний час приділяє поклонінню йому, що дуже дратує Енні, адже її коханий захоплений вже не нею, а іншим чоловіком. Одного дня Енні вирішує написати кумиру Дункана і з подивом отримує відповідь від Такера, який збирається прилетіти до Англії. ©Kino4ua Гола Джульєтта 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?