Kino4ua.com
PG-13

Засліплений світлом

Рік:
Ор. назва:
Blinded by the Light
Країна:
Великобританія, США, Франція
Режисер:
Гуріндер Чадха
Тривалість:
01:58:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Засліплений світлом зірки Брюса Спрінгстіна юнак на ймення Джавед збирається піти проти волі батьків і зайнятись власною творчістю. Та про все по черзі. Події стрічки відбуваються в Англії зразку 1980-х років. У невеличкому містечку живе сімейство біженців з Пакистану. У чужій країні, якою б привітною вона не здавалась, їм живеться нелегко – доводиться постійно долати якісь труднощі. А коли голова сімейства втрачає роботу, стає ще важче. Джаведу 16, він звичайний підліток, у якого добре розвинена фантазія. Він постійно вигадує якісь історії і мріє стати справжнім письменником. Але батьки вважають, що їхній син не повинен займатись творчою професією. Слухняний хлопець змушений прислухатись до них, але ж від себе не втечеш. Одного разу юнак знайомиться з творчістю Брюса Спрінгстіна, і його твори надихають Джаведа на сміливі кроки. ©Kino4ua Засліплений світлом 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?