Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Після весілля

Рік:
Ор. назва:
After the Wedding
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Барт Фрейндліх
Тривалість:
01:52:07
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Драматичний фільм «Після весілля» знайомить нас із жінкою на ім'я Ізабель. Вона з тих людей, які вважають за краще допомагати оточуючим. Ізабель впевнена в тому, що допомога нужденним робить її життя сповненим сенсу. І тому вона вже багато років не відступає від своїх головних життєвих принципів. За свою допомогу вона нічого не очікує.

Одного разу Ізабель дізнається про те, що жінка, яка займається керівництвом успішної багатомільйонної компанії, хоче пожертвувати величезну суму коштів, але спочатку вона хоче зустрітися. Героїня дає свою згоду.

Через деякий час Ізабель зустрічається з цією жінкою у Нью-Йорку. Зустріч проходить у приємній та дружній атмосфері. Тому Ізабель впевнена в тому, що все гаразд і на неї не чекає жодних ускладнень.

Ситуація змінюється після того, як героїня драматичного фільму, зустрічає чоловіка жінки, яка бажає зробити величезну пожертву. У цей момент Ізабель розуміє, що все набагато складніше, ніж здавалося раніше. Але вона навіть не підозрює, що її вже втягнули в гру людськими життями, в якій істина виявиться набагато небезпечнішою за будь-яку брехню. ©Kino4ua Після весілля 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?