Kino4ua.com
HD 720p
R

Сталеве серце / Кровоточива сталь

Рік:
Ор. назва:
Ji qi zhi xue / Bleeding Steel
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Лео Жанґ
Тривалість:
01:50:07
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
На самому початку фільму ми знайомимося з Лінь Донгом, досвідченим бійцем та агентом спецслужби. Щодня він ризикує життям, виходячи на небезпечні місії. За час своєї служби Лінь здобув неймовірний досвід і готовий практично до будь-якого повороту. Але він ще не знає, що незабаром він має зіткнутися з ворогом, чиї здібності змінені за допомогою передових наукових досягнень.

Події починають розгортатися в той момент, коли Лінь Донг виявляється втягнутим у протистояння із супер-солдатом Андре. Головний герой з'ясовує, що його супротивник колись був урядовим бійцем, який погодився взяти участь у біогенетичному експерименті. В результаті медичного втручання Андре отримав механічне серце та здатність до регенерації. Відразу після цього він виступив проти свого рятівника. Лінь отримує завдання врятувати людину, яка дала Андре здібності. Проте він зазнає поразки. І тепер їх ворожнеча виходить на новий рівень. Одночасно з цим в їхнє розбирання втручається загадкова жінка, з якою Лінь відчуває особливий зв'язок. ©Kino4ua Сталеве серце / Кровоточива сталь 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?