Kino4ua.com

Нова Людина-Павук 2: Висока напруга

Рік:
Ор. назва:
The Amazing Spider-Man 2
Країна:
США
Режисер:
Марк Вебб
Тривалість:
02:22
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Пітер Паркер з ранніх років був позбавлений батьківського піклування та виховувався в родині своїх дядька й тітки. Ці люди виховали гідного й чесного члена суспільства. Сам герой мав тихий і спокійний характер, а також обожнював точні науки і хотів домогтися вдающихся результатів. Коли він вступає до університету, то знайомиться з колишнім другом і колегою свого покійного батька. Курт Коннорс пропонує вельми кмітливому і розумному юнакові допомогти йому в розробці особливої формули регенерації, яка дозволить з легкістю відновлювати втрачені частини тіла людини. Молода людина без роздумів погоджується, сподіваючись за одне дізнатися про своїх батьків побільше. Курт дуже зрадів, адже він сам втратив руку і тепер хотів повернути її у що б то не стало. Через деякий час їх зусилля увінчалися успіхом і вони створили формулу регенерації, але її треба було протестувати. Однак Коннорс не зміг втриматися і ввів в себе невивчений препарат, після чого він став схожий на ящера. Пітер вирішив, що це його вина і почав шукати рішення цієї проблеми. З недавніх пір і сам хлопець отримав незвичайні здібності, його вкусив павук, після чого він отримав здатності лазити по стінах і випускати з рук павутину. Чи зможе герой поєднати два категорично різних життя? Чи вдасться йому повернути Коннорсу колишній вигляд? ©Kino4ua Нова Людина-Павук 2: Висока напруга 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Артур
    Артур
    13 квітня 2020 20:03
    + 0 -
    Опис один, а фільм інший.)