Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

3096 днів

Рік:
Ор. назва:
3096 Days / 3096 Tage
Країна:
Німечинна
Режисер:
Шеррі Горман
Тривалість:
01:49:59
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дії драматичного кінофільму 3096 днів, знятого за мотивами реальної історії з життя австрійської дівчинки Наташі, розпочинаються у 1998 році. Одного звичайного дня 10-ти річна дівчинка поверталася зі школи додому. Але додому дівчинка так і не потрапила, бо була викрадена молодим техніком Вольфгангом Пріклопілем. Викрадач довго готувався до своєї операції та ретельно підготував план дій, включаючи переобладнання підвалу свого будинку, де він тримав жертву. Пошуки дитини не дали жодних результатів, адже Вольфганг не випускав дівчинки з дому. Згодом Наташа подорослішала і стала для свого викрадача прислугою, подругою і навіть коханкою. Через довгі роки Вольфганг дозволив Наташі виходити з їхнього будинку, звичайно ж тільки в його супроводі. 3096 довгих днів вона провела у полоні і тепер з'явився шанс утекти. ©Kino4ua 3096 днів 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?