Kino4ua.com
480p
R

Галерея Вельвет (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Velvet
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Рамон Кампос
Тривалість:
01:15:00
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Давайте вирушимо до Іспанії 1958 року. Що там відбувалося? Нічого особливого ми просто глянемо на життя людей у цій країні. Для початку вирушимо за покупками на те місце, де кожен поважаючий себе іспанець повинен бути хоча б раз у житті. Ласкаво просимо в "Галерею Вельвет". Тут можна знайти найелегантніші, найдивовижніші та витонченіші костюми, деякі з яких коштують неймовірно великих грошей! Костюми того часу користуються популярністю і сьогодні. Але не тільки ця галерея славиться своїми товарами. Всі знають про неймовірну історію кохання, яка тут відбувалася. Вона була скромною кравчиною, а він виявився спадкоємцем імперії моди, якою керував його батько. Серед тканин і суконь від найвідоміших модельєрів, серед цієї розкоші та чудової обстановки, вони обидва були готові кинути все заради величезного і святого кохання, яке могло зупинити в ті роки будь-кого! Головна героїня, так само, як і головний герой, ставить на карту все, що має. Їй хочеться втілити у реальність надію на щасливе майбутнє, у якому чільне місце займає Альберто. Саме він у серці головної героїні. Саме він завжди залишиться коханням всього життя. Що ж, давайте подивимося на цю животрепетну історію кохання. ©Kino4ua Галерея Вельвет (1, 2, 3, 4 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?