Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Син (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Son
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Даулінг, Джеремі Вебб, Джон Девід Коулз, Том Гарпер, Олатунде Осунсанмі
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Другий сезон серіалу "Син" продовжує розповідь про історію сім'ї МакКалоу. Головні дійові особи мешкають у невеликому поселенні в Техасі. Персонажі опиняються в центрі уваги сюжету в один із найскладніших періодів в історії Сполучених Штатів Америки. Головним персонажам доводиться бути одним із найважливіших гвинтиків руху державного прогресу. Америка нарощує обороти, стаючи однією з найстабільніших країн світу у питаннях економіки та соціальної сфери. Міжнародні відносини теж досягають особливих висот, проте всередині країни все ще не так спокійно, як можна було б уявити. У Техасі розгортається серйозна боротьба за нафту. Зростання кількості компаній із видобутку цієї сировини прискорило розвиток цілої держави, але створило у штаті справжню безжальну конкуренцію, у ході якої представники різних фірм могли вдатися до крайніх заходів. Сімейство МакКалоу зі своїм главою Ілаєм намагається вжитися у цьому жорсткому та несправедливому світі боротьби за чорне золото. Звичайно ж, свій бізнес – це величезна відповідальність, яку Ілай намагається нести з наймолодших років. Можливо, його успіх уже не за горами. Можливо, все ще попереду. ©Kino4ua Син (1, 2 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?