Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шукаю друга на кінець світу

Рік:
Ор. назва:
Seeking a Friend for the End of the World
Країна:
США, Сінгапур, Індонезія, Малайзія
Режисер:
Лорен Скафарія
Тривалість:
01:41:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Двоголосий Закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Як би ви проїли кілька днів свого життя, знаючи, що вони останні, і останні не тільки для вас, а для всіх на Землі? Цього разу ніхто не зможе врятувати планету, не залишилося жодного шансу на порятунок – астероїд, що наближається до Землі, зупинити неможливо. Кінець світу близький. Пускаємось у всі тяжкі? Так, мабуть, це буде до душі багатьом, але Додж не з-поміж них. Він вирішив присвятити свої останні дні пошуку своєї шкільної подруги, яку знову бажає побачити. І він не один, компанію йому становитиме сексапільна сусідка Пенні ©Kino4ua Шукаю друга на кінець світу 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?