Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Хані 2: Місто танцю / Лапочка 2

Рік:
Ор. назва:
Honey 2
Країна:
США
Режисер:
Біллі Вудрафф
Тривалість:
01:50:37
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
"Хані 2: Місто танцю" (2011) - це музична драма, створена американськими кінематографами. Основна героїня фільму після неприємностей з правоохоронними органами вирішить повернутися до невеликого рідного міста з ім'ям Бронкса, де він має намір розпочати нове життя. Дівчина після прибуття задовольняється працювати в невеликому місцевому магазині, і її спокійне життя створюється. Але прекрасна героїня картини сповнена амбіцій, і, здавалося б, немає розбіжностей, вона не втрачає надії стати танцівником і виступати перед журналом. Після того, як героїня зустрічається з компанією вуличних танцюристів. Брендон, який є їх лідером, помітив талановиту та красиву Марію і запропонував продовжувати танцювати у своїй групі. Після досвідченої дівчини знову не хоче мати ніяких проблем з законом, і має намір відмовитися. Але її серце мучиться сумнівами, скільки це приходить право, тому що я хочу танцювати знову. Чи варто молодої краси відмовитися від своїх невиконаних мрій? Або все ще вирішувати? ©Kino4ua Хані 2: Місто танцю / Лапочка 2 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?