Kino4ua.com
PG

Супермен 3

Рік:
Ор. назва:
Superman III
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Річард Лестер
Тривалість:
02:05:44
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Кларк Кент - прибулець з іншої планети, покликаний допомогти землянам в боротьбі зі злом, в цьому фільмі йому доведеться протистояти талановитому хакеру.
Гас Горман, будучи безробітним, ненароком виявив в собі незвичайні здібності до програмування. Знайшовши можливість входу в систему компанії, він перераховує на свій рахунок півцента з зарплати кожного із співробітників, на перший погляд, цифра незначна, але в масштабах фірми набігла вражаюча сума. Перевівши у готівку чек, Горман втілює свою давню мрію про дорогий автомобіль. З'явившись на парковці біля офісу, герой відразу ж привертає до себе пильну увагу керівництва, яке виявило його махінації.
Щоб уникнути розборок з правоохоронними органами, господар компанії Вебстер, дає Гасу важливе доручення. Щоб знешкодити своїх конкурентів по виробництву зерен кави в іншій країні, власник фірми вимагає втрутитися в роботу супутника, але щоб ніхто не запідозрив злому, необхідно увійти в систему з комп'ютера в невеликому містечку Смолвіль. Тут же проходить зустріч випускників, в ній бере участь Супермен, зачарований своєю давньою любов'ю Ланою, перед ним стоїть складне завдання - не допустити глобальної зміни погоди, врятувати людство від дій Гормана і підкорити серце коханої. ©Kino4ua Супермен 3 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?