Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Супермен 4: В пошуках миру

Рік:
Ор. назва:
Superman IV: The Quest for Peace
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Сідні Дж. Ф'юрі
Тривалість:
01:30:46
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Після космічного польоту Супермен повертається на Землю і знову займає своє місце в газеті «Daily Planet» під ім'ям Кларка Кента. Але потрібно знову продовжувати боротьбу проти Лекса Лютора, який виношує нові плани встановлення свого панування над світом. За допомогою свого племінника Ленні Лютор сконструював андроїда з єдиного матеріалу з планети Криптон, який може протистояти Супермену. Але цьому створінню як повітря необхідна сонячна енергія. Супермен знову перемагає в запеклій сутичці ... ©Kino4ua Супермен 4: В пошуках миру 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb3.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?