Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Супермен

Рік:
Ор. назва:
Superman
Країна:
США, Канада, Велика Британія
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
02:31:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН, Субтитри
Герой фільму Супермен (Superman) народився на планеті Криптон. Коли він був зовсім маленьким, цивілізацію рідної планети чекала загибель. Життя малюкові рятує його власний батько вчений, завдяки якому хлопчик виявився на планеті Земля. Хлопчик росте і з кожним днем все більше і більше виявляє в собі здібності, яких немає у землян. Він стає справжнім суперменом. Виявлені можливості неземного походження дозволяють йому боротися зі злом, як би воно не проявлялося. Можливість літати, необмежена сила - все це надає йому велику допомогу. У той момент, коли Лекс Лютон будує підступні плани, спрямовані проти всього людства, тільки єдиний житель планети здатний його зупинити - це супермен. ©Kino4ua Супермен 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?