Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Хані 3 / Крихітка 3 / Лапочка 3

Рік:
Ор. назва:
Honey 3: Dare to Dance
Країна:
США
Режисер:
Біллі Вудрафф
Тривалість:
01:36:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Міллі Мартін знаходиться в коледжі та мрії, щоб покласти знамениту п'єсу "Ромео та Джульєтту" в незвичайний формат. Героїня фільму, хоче зробити постановку в жанрі хіп-хопу, вважаючи, що це цікавить її і однолітків. Вибір роботи пов'язаний з тим, що померла мати Міллі, яка дала любов дівчинці до танців, обожнювала цю п'єсу Шекспіра. У коледжі така ідея не підтримується, а потім вони виганяють героїню взагалі, оскільки вона не платила за навчальний рік. Тепер Міллі потрібно швидко зібрати необхідну суму грошей, тоді як дівчина не збирається відмовитися від своєї мрії про постановку. Поступово їй вдалося зацікавити громадськість з його планами, що приносить несподіваний результат - героїня отримує напівзруйнований старий театр, де вона може втілити свою мрію в реальність. Тепер дівчина отримує можливість дати данину померлій матері, але один театр недостатньо, їй доведеться знайти талановитих танцівників, і це буде дуже важко. Однак Міллі не є одним з тих, хто легко відмовляється, вона готова помиритися зі старими ворогами, щоб знайти допомоги від нових друзів і використовувати всі можливі засоби для здійснення своєї ідеї. ©Kino4ua Хані 3 / Крихітка 3 / Лапочка 3 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?