Kino4ua.com
PG-13

Останній танець за мною

Рік:
Ор. назва:
Save the Last Dance
Країна:
США
Режисер:
Томас Картер
Тривалість:
01:52:56
Переклад:
Українська мова Професійний двоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (ТНТ)
Сара зберігає заповітну мрію. Тендітна дівчина, яка живе в невеликому містечку, дуже хоче стати відомою балериною. Однак життя все вирішує по-своєму, і Сара змушена відмовитися від своєї мрії. Мати, яка поспішала на прослуховування до дочки, потрапила в автокатастрофу і загинула. Через деякий час вона повинна переїхати в Чикаго, щоб жити з батьком, і виявляється в небезпечному «чорному» кварталі. Сара відвідує школу, в якій багато учнів є афроамериканцями. Відбувається її знайомство з хлопцем на ім'я Дерек Рейнольдс і його чарівної сестричкою. Разом з ними вона вирішує відвідати місцеву дискотеку. Тільки своїми балетними па вона не привертає уваги. Тоді Дерек, який є досвідченим танцюристом, пропонує їй дати уроки хіп-хопу. ©Kino4ua Останній танець за мною 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?