Kino4ua.com
HD 720p
PG

Звільніть Віллі 3. Порятунок

Рік:
Ор. назва:
Free Willy 3: The Rescue
Країна:
США
Режисер:
Сем Піллсбурі
Тривалість:
01:25:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Макс з самого раннього дитинства мріяв про те, щоб відправитися на риболовлю з батьком, який займався незаконним промислом. Команда його батька вбивала китів, за що вони отримували хорошу матеріальну винагороду. Нарешті настав цей довгожданий момент для Макса і батько вирішує навчити його своєму ремеслу, тому бере хлопчика з собою. Рано вранці вони вирушають в дорогу. Але під час плавання відбувається непередбачене і доля розпоряджається таким чином, що сам рибалка випадково падає за борт ©Kino4ua Звільніть Віллі 3. Порятунок 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?