Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Звільніть Віллі 4: Втеча з Піратської бухти

Рік:
Ор. назва:
Free Willy 4: Escape from Pirate's Cove
Країна:
США
Режисер:
Віл Ґейджер
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дівчинка на ім'я Кірра вирушає з рідної Австралії в Південну Африку до дідуся, де вона проведе ціле літо. Перший час Кирра нудьгувала на новому місці, оскільки там не було ніяких розваг, окрім дідового занепалого розважального парку, який міг закритися з дня на день. Одного разу Кирра гуляла недалеко від лагуни де несподівано виявила величезну касатку, яку викинуло на мілину. Дівчинка знайомиться з новим другом і називає його Віллі, тепер їй необхідно зробити все, щоб повернути кита в рідну зграю і Кирра починає розробку свого плану. Але небезпека не змусила себе чекати, оскільки жадібний дідовий конкурент збирається присвоїти Віллі собі, щоб перетворити його на найприбутковіший атракціон свого парку ©Kino4ua Звільніть Віллі 4: Втеча з Піратської бухти 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?